Τσάντες Burberry για του Αγίου Βαλεντίνου,Την ημέρα των Ερωτευμένων

image
Μόλις μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την ημέρα των ερωτευμένων, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μια εξαιρετική πρόταση για δώρο μας έρχεται από την Burberry.
Μια τσάντα είναι πάντα ένα εξαιρετικό δώρο για μια γυναίκα, συνδυάζει στυλ, πολυτέλεια, πρακτικότητα και το πιο σημαντικό δεν χρειάζεται να ξέρεις το νούμερο της!
Αυτές είναι λοιπόν οι τσάντες της Burberry για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
image
Η τσάντα Blaze σε κόκκινο βινύλιο και μεταλλικό δέρμα φιδιού είναι ένα αξεσουάρ για την fashionista γυναίκα του σήμερα. Δημιουργημένο από κόκκινο βινύλιο από τους Ιταλούς τεχνίτες, αυτή η τσάντα διαθέτει ραμμένες στο χέρι λαβές από δέρμα πύθωνα και δύο εσωτερικά πορτοφόλια. Η τσάντα κοστίζει 2250 ευρώ. Ένα πανέμορφο κομμάτι εμπνευσμένο από την vintage συλλογή, είναι πραγματικά μια ξεχωριστή κατηγορία.
image
Για την γυναίκα που είναι μέσα στην μόδα πάντα, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας, ο κομψός δερμάτινος χαρτοφύλακας της Burberry είναι σίγουρα μια must αγορά. Στην τιμή των 1200 ευρώ, αυτή η τσάντα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την εργασία.
image
Εάν ένας φάκελος ταιριάζει περισσότερο στο ύφος της τότε να της δώσετε μόνο το καλύτερο. Ο κόκκινος δερμάτινος φάκελος της Burberry αποπνέει στυλ, χλιδή και γοητεία όλα με τη μία. Η τσάντα διαθέτει εμπρός μαγνητικό κούμπωμα και η τιμή της είναι 900 ευρώ.
image
Αν η γυναίκα σας έχει πάντα τα χέρια της γεμάτα με έγγραφα και αρχεία τότε αυτός ο φάκελος θα την βοηθήσει να παραμείνει οργανωμένη. Η τσάντα διαθέτει λουρί για τον ώμο και μπορεί να να σας εκπλήξει με τις πολλές εσωτερικές τσέπες. Η τιμή της είναι 750 ευρώ.
image
Αν πάλι είναι ντίβα-gadgetακιας τότε αυτή εδώ είναι η θήκη που έψαχνες τόσο καιρό για το tablet που της έχεις ήδη χαρίσει. Ένα κομψό αξεσουάρ για να φιλοξενήσει το iPads της και τις άλλες φορητές συσκευές, είναι σίγουρα μια ξεχωριστή κατηγορία. Καλαίσθητο, με απλό σχεδιασμό, η θήκη αυτή διαθέτει εμπρός μαγνητικό κούμπωμα. Κοστίζει 370 ευρώ.
Κάθε τσάντα είναι μοναδική και εξαιρετική. Επιπλέον, κάθε τσάντα στη συλλογή είναι διαθέσιμη σε μια ποικιλία χρωμάτων.
DoseNea.gr