Τα ωραιότερα νησία στο σχήμα της καρδίας

Η αγάπη είναι παντού! Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε!

Η Μητέρα Φύση είναι ένας ρομαντικός καλλιτέχνης, όπως μπορούμε να δούμε και από τις φωτογραφίες παρακάτω, έχει δημιουργήσει πολλά φυσικά νησιά σε σχήμα καρδιάς σε όλο τον κόσμο. Ακατοίκητο ή όχι, στη μέση μιας λίμνης ή στη θάλασσα, μέσα σε μια τροπική ζούγκλα, στα βουνά ή σε ένα τροπικό παράδεισο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα νησιά σε σχήμα καρδίας αποτελούν ένα εντυπωσιακό δημιούργημα της μητέρας φύσης.
Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε σε μια πρόταση γάμου ή να επιλέξετε ένα εκπληκτικό προορισμό για να περάσετε το μήνα του μέλιτος σας, θα μπορούσε να επιλέξετε κάτι πέρα από το Παρίσι ή τη Ρώμη κάτι μοναδικό και πρωτότυπο!
Διαλέξτε μέσα από τη συλλογή από τα πιο καταπληκτικά νησιά σε σχήμα καρδιάς στον κόσμο.
Όποιο και αν διαλέξετε το DoseNea σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε φτηνά σε όλο τον κόσμο! Περισσότερες πληροφορίες στην καρτέλα Ταξίδια!

1 – Galesnjak Island (Το νησί των ερωτευμένων) – Κροατία

Heart_shaped_galesnjak_island_2
Αυτό το ιδιωτικό και ακατοίκητο νησάκι έχει μόνο τα άγρια ​​φυτά και δέντρα και παρθένες παραλίες που βρέχονται από τα γαλάζια νερά της Αδριατικής Θάλασσας, καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για ερωτευμένα ζευγάρια. Το νησί έχει γίνει ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός αφότου ανακαλύφθηκε στο Google Earth το 2009.  Πατήστε εδώ για να το δείτε στο Google Maps!
DoseNea.com
Πατήστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες.