Καφτάνια σε μεγάλα μεγέθη – γιατί να τα προτιμήσετε;

Οι εποχές αλλάζουν και πλέον οι γυναίκες βάζουν ως πρώτη προτεραιότητα την άνεσή τους και έπειτα το στυλ. Με αυτά τα κριτήρια επιλέγουν τα ρούχα τους, εκτός από κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Δεν έχει σημασία η εποχή, και αυτό το έχουν καταλάβει οι ανα τον κόσμο σχεδιαστές και εταιρείες ρούχων. Αν επικεντωθούμε στο καλοκαίρι, όλοι θυμόμαστε κάποια φορά που πρέπει να φορέσουμε κάτι καλό αλλά θα προτιμούσαμε να βγούμε έξω με το μαγιό μας και μόνο! Τι γίνεται λοιπόν όταν το δίλημμα είναι μεγάλο αλλά η ανάγκη για άνεση ακόμα μεγαλύτερη?

Ευτυχώς η εξέλιξη στην μόδα και οι επιρροές από ανατολίτικους πολιτισμούς έφεραν στην ντουλάπα των γυναικών τα καφτάνια! Άνεση, στυλ, ελευθερία κινήσεων, εύκολοι συνδυασμοί, αγαπημένα σανδάλια, όμορφα πέδιλα, πολλά αξεσουάρ, όλη μέρα, κάθε μέρα, για κάθε περίσταση. Υπάρχουν και άλλες λέξεις που θα σας έρθουν στο μυαλό αλλά η φράση “καφτάνια σε μεγάλα μεγέθη” είναι συνώνυμη της λύτρωσης, ειδικά αν έξω έχει καύσωνα! Μην σας ξεγελάει το “μεγάλα μεγέθη”, δεν αφορά μόνο τις γυναίκες που αγαπούν τις καμπύλες τους. Φανταστείτε να πρέπει να βάλετε ένα στενό καφτάνι και να μην μπορείτε να κάτσετε για να μην σκιστεί το αραχνοϋφαντο ύφασμά του! Καθόλου καλή ιδέα.

Όσες γυναίκες έχουν ήδη εντρυφήσει στα καφτάνια, το γνωρίζουν. Όσες ετοιμάζεστε να εντρυφήσετε, να θυμάστε πως τα καφτάνια σε μεγάλα μεγέθη είναι η σωστή επιλογή. Και αν πιστεύετε πως τα καφτάνια είναι για την παραλία μόνο, κάνετε λάθος. Το σωστό καφτάνι με αδιαφανές ύφασμα και με το σωστό μήκος μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και στην δουλειά, στην βόλτα στην πόλη, στα ψώνια, ενώ το εντυπωσιακό καφτάνι, κεντημένο με λαμπερές πέτρες είναι η καλύτερη επιλογή για μία επίσημη εκδήλωση, έναν γάμο ή ένα πάρτυ.

Δείτε παρακάτω 8 καφτάνια σε μεγάλα μεγέθη που επιλέξαμε για το φετινό καλοκαίρι.