Σχετικα

Το DoseNea (Δώσε Νέα) είναι μια προσπάθεια μιας παρέας φιλών από την Θεσσαλονίκη. Σκοπός μας είναι να γραφούμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν και να αναδημοσιεύουμε ειδήσεις που πρέπει να διαβάσετε. Έτσι αποφασίσαμε να φέρνουμε τα Νέα (Δώσε Νέα) σε όλους!
Αν σας αρέσει το DoseNea (Δώσε Νέα), τότε σας παρακαλώ στηρίξατε την προσπάθεια μας, είτε κοινοποιώντας τις ειδήσεις μας στο Facebook, είτε κάνοντας Like στην σελίδα του DoseNea (Δώσε Νέα) στο Facebook, είτε καλώντας τους φίλους σας να κάνουν Like στην σελίδα του DoseNea (Δώσε Νέα) στο Facebook, είτε απλά με το να μας στέλνετε τα άρθρα σας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε στο DoseNea (Δώσε Νέα), στείλτε μας mail στο [email protected].
Από όλη την ομάδα του DoseNea (Δώσε Νέα) σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας και για την προτίμηση σας.
Τα άρθρα που αναδημοσιεύει το DoseNea (Δώσε Νέα) δεν αποτελούν ιδιοκτησία ούτε και άποψη κανενός από την συγγραφική ομάδα του DoseNea (Δώσε Νέα).

DoseNea (Δώσε Νέα) Τελευταία Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.  Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις από πηγές από όλο τον κόσμο.

Eνημέρωση στα θέματα: Οικονομία, Επιστήμη – Τεχνολογία, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Υγεία και Αυτοκίνητο.