Victoria Secret Royal Fantasy Bra, σουτιέν αξίας 10.000.000 δολλαρίων!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Victoria Secret μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει στο Victoria Secret Fashion Show, το οποίο θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου. Ο εορταστικός κατάλογος περιλαμβάνει μερικά από τα πιο όμορφα εσώρουχα του κόσμου, φορεμένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτα υπάρχει και ένα που είναι μοναδικό και χειροποίητο, φτιαγμένο με πολύτιμους λίθους το οποίο συνοδεύει μια ετικέτα με πολλά μηδενικά!
Φέτος αυτό το μοναδικό έργο, το Royal Fantasy Bra, θα το φορέσει η Candice Swanepoel. Το σουτιέν- κόσμημα είναι δημιουργία του κοσμηματοποιου Mouawad, με τιμή στα 10.000.000 δολλάρια. Είναι η πρώτη φορά που η Swanepoel θα φορέσει ένα Victoria Secret Fantasy Bra, ακολουθεί τα βήματα των Gisele Bundchen, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, and Adriana Lima.
Το φετινό Victoria Secret Fantasy Bra αποτελείτε απο πάνω από 4.200 πολύτιμους λίθους, μεταξύ των οποίων είναι διαμάντια, κίτρινα ζαφείρια και ρουμπίνια δεμένα με χρυσό 18 καρατίων. Υπάρχει όμως και καλύτερο μέρος, το κεντρικό πετραδι είναι ένα ρουμπίνι 52 καρατίων!
Οι κυρίες είναι σίγουρα ενθουσιασμένες με το φετινό Victoria Secret Fashion Show. Τώρα αν μπορούν να αγοράσουν ή όχι το Fantasy Bra είναι ένα άλλο θέμα…
Πάντα είχα την απορία ποιοι τα αγοράζουν αυτα;
DoseNea.com
image