Τα “must have” των διακοπών

Το καλοκαίρι, έχει κάνει πλέον την είσοδό του. Σύντομα το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών, θα γίνει πραγματικότητα. Έχετε, όμως, σκεφτεί ποια καλλυντικά προϊόντα, θα σας συνοδέψουν στις ξέγνοιαστες αυτές στιγμές; Το flowmagazine.gr, σας προτείνει τα απαραίτητα, για να προστατέψετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες, να αποκτήσετε ένα υπέροχο μαύρισμα και να έχετε μια ξεχωριστή εμφάνιση ακόμα και στην παραλία.
Αντιηλιακό
Επιλέξτε ένα αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, για να αποφύγετε την εμφάνιση πανάδων και κηλίδων. Απλώστε το στην επιδερμίδα σας τουλάχιστον 20 λεπτά, πριν κάνετε την εμφάνισή σας στον ήλιο και μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε κάθε φορά που βγαίνετε από το νερό.
Λοσιόν για μετά τον ήλιο (after sun)
Είναι απαραίτητη η ενυδάτωση του δέρματός σας, μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Αναζητήστε μια ενυδατική λοσιόν, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας. Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα, επιλέξτε κάποιο προϊόν εμπλουτισμένο με shea butter, βούτυρο κακάο ή αλόη. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, επιλέξτε κάποιο προϊόν με χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες.
Καθαριστικό προσώπου
Ένα αφρίζον απαλό καθαριστικό θα απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα σας και θα σας δώσει ένα αίσθημα ανανέωσης. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ.
Ιαματικό νερό
Το μυστικό για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας, βρίσκεται σε ένα μπουκαλάκι. Ένα ιαματικό νερό σε spray, θα τονώσει την επιδερμίδα σας, οποιαδήποτε στιγμή το έχετε ανάγκη.
Λάδι για τα μαλλιά
Δώστε στα μαλλιά σας τα θρεπτικά στοιχεία και την ενυδάτωση που χρειάζονται, ακόμα και όταν είστε στην παραλία. Απλώστε στις άκρες των μαλλιών σας, το λαδάκι της επιλογής σας, πιάστε ένα χαλαρό κότσο και κάντε την ηλιοθεραπεία σας άφοβα.
Βερνίκια νυχιών
Επιλέξτε χρώματα που σας φτιάχνουν τη διάθεση και αναδεικνύουν το μαύρισμά σας. Αποχρώσεις σε θαλασσί, κοραλλί ή έντονο κόκκινο, θα τραβήξουν τα βλέμματα.
Πούδρα terracota
Δώστε ένα ηλιοκαμένο χρώμα στα μήλα και στους ώμους σας, με μια πούδρα terracota. Προσοχή όμως, χωρίς υπερβολές.
Lip Gloss
Δημιουργήστε λαμπερά και ζουμερά χείλη για φίλημα με lip gloss σε κοραλλί και μπεζ αποχρώσεις.
Να θυμάστε… Το καλοκαίρι, πρέπει να είστε τόσο ανάλαφρες, όσο και η διάθεσή σας! Ρίξτε, λοιπόν, μόνο τα απαραίτητα στην τσάντα σας και καλές διακοπές!
Flowmagazine.gr