Μια μοναδική τσάντα Hermes σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Μια τσάντα Hermes να γίνεται το αντικείμενο πόθου γυναικών, δεν αποτελεί είδηση. Αποτελεί όμως ευχάριστη είδηση η δημοπράτηση μιας μοναδικής τσάντας Hermès για φιλανθρωπικό σκοπό.
Η τσάντα «Hermès one-of-a-kind Passe-Guide» θα δημοπρατηθεί στην Ισπανία προς όφελος του Museo Nacional del Prado. Την δημοπρασία ανέλαβε ο οίκος Κρίστις και θα γίνει online μέχρι τις 21 Οκτωβρίου. Η τσάντα επιλέχθηκε για το έργο αυτό ως ως φόρος τιμής στον κόσμο της ιππασίας.
Γιορτάζοντας την έκθεση Esencia del Cuero, η οποία άνοιξε στο Galeria de Cristal στο Palacio de Correos στη Μαδρίτη στις 24 Σεπτεμβρίου 2013, η Couli Jobert, καλλιτεχνικός διευθυντής στο τμήμα δερμάτινων ειδών της Hermès, σχεδίασε μια ειδική εκδοχή της τσάντας «Passe-Guide» για να αντιπροσωπεύει τον ισπανικό πολιτισμό. Κομψή αλλά ευφάνταστη, αυτή η μοντέρνα τσάντα, σε μαύρο δέρμα μοσχαριού και κεντημένο στο χέρι μεταξωτό σατέν, είναι μια παραλλαγή στο αρχικό σχέδιο του 1975, δημιουργία του Henri d’Origny. Διαθέτει το μοτίβο του «’En désordre», το μεταξωτό μαντήλι που σχεδιάστηκε με βάση το θρυλικό μεταξωτό μαντήλι του Hermès «Οι Νύφες της Gala», το οποίο προβάλει το μοτίβο ενός κοστουμιού ταυρομάχου.
Ο χρονος κυλάει η τρέχουσα προσφορά είναι στα 16.000 δολάρια και εκτιμάτε ότι θα αγγίξει σχεδόν τα $20.000.

image
image
image
image
image
DoseNea