Γυναίκα βαμπίρ- από το Μεξικό κατέχει το πιο τρομακτικό ρεκόρ Γκίνες [εικόνες]

Αυτή η ομολογουμένως τρομακτική γυναίκα από το Μεξικό κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες παρεμβολές στο σώμα της, στην κατηγορία των γυναικών και ομολογουμένως το κέρδισε με την αξία της, καθώς έχει πάρα πολλά τατουάζ και σκουλαρίκια, αλλά και εμφυτέυματα από τιτάνιο.

Η Maria Jose Cristerna η οποία είναι 35 ετών και μητέρα 4 παιδιών, αποφάσισε να μεταμορφώσει το σώμα της σε «βαμπίρ», λόγω των σκληρών παιδικών χρόνων που έζησε και της έντονης ενδοοικογενειακής βίας.

Το σώμα της, έχει 49 παρεμβάσεις, με την ίδια να εξηγεί στην εφημερίδα Sun πως και γιατί «μεταμορφώθηκε» σε βαμπίρ: «Τα εμφυτεύματα στο πρόσωπο και το κορμί συμβολίζουν τον δυναμισμό μου, μιας και είναι τοποθετημένα χωρίς αναισθητικό. Εβαλα δόντια ζώου για εμφυτεύματα γιατί από μικρό κορίτσι λάτρευα τα βαμπίρ. Επίσης, φρόντισα να αλλάξω και το χρώμα των ματιών μου και έτσι είμαι ακριβώς όπως ονειρευόμουν πάντα.»

Δεν παραλείπει τέλος να σημειώσει, πως «Τα τατουάζ είναι ένας τρόπος για να νιώθω αθάνατη, όπως τα βαμπίρ.» Η Cristerna τονίζει πως η μεταμόρφωση της δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού λείπουν εμφυτεύματα στο πίσω μέρος του κρανίου αλλά και στα πόδια και την πλάτη της.

image

image

image

www.iefimerida.gr

Σχόλια

σχόλια

You may also like...